Over ons

“Scootercentrum Steenwijk is een jong dynamisch bedrijf welke in 2020 van de grond is gekomen. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuw of gebruikte (elektrische) scooter! Kwaliteit en kwantiteit staan hoog bij ons in het vaandel

Over Scootercentrum Steenwijk
185108389_850933905507965_1624513676803860976_n

Marc

Als tiener was ik altijd al nieuwschierig naar brommers en scooters en heb dan ook verschillende soorten in mijn bezit gehad.

De zomer van 2020 begon het toch weer te jeuken om een scooter te hebben al was het alleen al voor de fun om met mooi weer te cruisen.

Zo gezegd zo gedaan, ik kocht een retro scooter en vrienden deden dit ook en we kwamen erachter dat nergens in de buurt scooters verkocht werden.

Dit bracht ons het idee om  Scootercentrum Steenwijk te starten, een winkel in Steenwijk waar je terecht kan voor zowel een gebruikte of een nieuwe (elektrische) scooter!

Visie op de toekomst

zoals jullie weten gaan we steeds meer elektrisch rijden en nemen we langzaam afstand van de gemotoriseerde voertuigen op fossiele brandstoffen.

Scootercentrum Steenwijk gaat hier natuurlijk ook in mee.

Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod van elektrische scooters maar ook nog steeds voor benzine scooters!

Wij verkopen onder andere scooters van Nipponia, dit zijn elektrische scooters gefrabiceerd met A-merk artikelen o.a. Bosch motoren.

Bekijk onze voorraad op onze website of app voor vrijblijvend advies.

 

Over Scootercentrum Steenwijk